Friday, November 09, 2012

apa kes rak nih?


Ni kisah aku ngan rak ni ha..


Rak putih tu ha.. aritu kan aku kata nak gi cari safety gate for babies.. jenuh mencari hujan petus bak kata orang melaka.. pastu aku ke carrefour ampang.. tgh dok mencari ter 'lalu' pulak kt bahagian perabot dan ternampak pulak rak .. erm.. dalam hati dok pikir bole susun baju anak letak sini.. tgk harga 19.90 hmm.. ok lah.. pastu ter'jalan' kebelakang sikit dan ternampak la rak baju putih ni.. cek harga 19.90! wah!! rak ni lagi besar dari rak tu..harga sama! 

Cakap kat cik abang .. tak jumpa gate tu kita beli rak ni je lah.. cik abang tanya satu ke? since murah ni tak nak beli 2 ker?.. erm.. tak yah la.. macam membazir plak.. so beli satu je lah.. besok nya aku pun dengan gembira menyusun baju2 anak.. wah!  muat! bestnya.. pastu rasa cam nak satu lagi la.. cakap kt cik abang..nanti balik keje singgah beli..

Kesahnya.. dia pun la kesana balik selang 2 hari camtu lah.. harga rak tu dah naik 100.00! wah!! terkejut beruk la aku laki bini nih.. aik.. kejap je da naik harga..  hahahaha... menyesal pulak tak ambik ari tu.. tak pelah.. yang ada ni pun dah cukup..  (ayat nak sedap hati.. hahahah) 

Promoter tu kata.. aritu memang ada diskaun.. pastu dah takde da.. tapi dia pun pelik bila aku kata.. murah hari tu beli 20 hengget je.. hmm tak taula kesilapan teknikal ke apa.. janji aku dapat rak aku.. hahaha


1 comment:

  1. tudia.. dari rm19.90 jadi rm100.. giler betik.. :D

    ReplyDelete

terima kasih kerana sudi membuka blog yg x seberapa nih..