Saturday, November 10, 2012

Bergedil daging


Hari ni nak melawat bapa saudara di Hospital Selayang, so tak leh nak membebel pepanjang..  Bergedil daging memang feveret aku dan family.. untuk kali ni punya saya tak letak apa2 kecuali bahan utama Daging, Kentang, garam dan telur.  Itu sahaja. bukan apa.. anak aku ni ha.. pantang nampak sayur waima daun sup/bawang.. dah tolak tepi da.. so untuk menyenangkan kerja, aku tak boh lah seme tu.. kalau exact recipe kena letak.. 

Kali ni aku bagi recipe yang mudah, dan tak yah nak kalut letak macam2.. ni namanya recipe untuk cepat siap, mudah dan sedap!
 Untuk recipe.. biarlah gambar bicara :)




Selamat mencuba.. 

No comments:

Post a Comment

Post a Comment

terima kasih kerana sudi membuka blog yg x seberapa nih..